0113 – 370270 info@schotsmanwatersport.nl

Groepsactiviteiten

Waterskiën
Waterskiën aan de kabelbaan is leuk om te doen, maar ook om te kijken! Na een korte video met veiligheidsinstructie en uitleg op de steiger gaan de deelnemers het water op. Wanneer iemand in het water valt, zwemt die naar de oever en start gewoon nog een keer. De capaciteit van de waterski-kabelbaan is max. 35 personen, zodat de hele groep tegelijk kan meedoen. Vanaf de steiger of de oever zijn de capriolen op het water goed te volgen voor de wat minder fanatieke teamgenoten.

We adviseren om te beginnen met waterskiën omdat wakeboarden net wat pittiger is. Mensen die al ervaring hebben met de waterski-kabelbaan kunnen uiteraard een wakeboard huren.

Aquapark
Dit behendigheidsparcours op het water stelt uw klimvaardigheid en balans op de proef. Onder meer bij de piramide, de brug, de evenwichtsbalk en de blob! De capaciteit van het aquapark is 50 personen.

Kajakken
Genieten van het Veerse Meer in een tweepersoons kajak. U kunt naar een van de eilanden varen en daar even pauzeren of u kiest als reisdoel het nostalgische stadje Veere. Een prachtige combinatie van ontspannen en inspannen.

Stand Up Paddling
Overgewaaid uit Hawaii: staand op een surfboard met een peddel in de hand ontdekt u de Zeeuwse wateren. Peddel gerust een keer met ons mee tijdens een toertocht. Wanneer u intensiever peddelt is het gelijk aan een goede fitness training. Een kwestie van balans…

Monster SUP
Dit staat garant voor actie en plezier! Het giant paddleboard is 6m lang en 2m breed en biedt plaats aan maximaal 8 personen. U kunt gaan raften (bijvoorbeeld als er golven staan) of cruisen over het Veerse Meer. We hebben er twee, dus u kunt ook een wedstrijd organiseren met meerdere teams.

Team Experience   (voor groepen vanaf 40 personen)
Wij combineren spanning met ontspanning en stellen graag voor u een programma op maat samen. Heeft u een voorkeur voor competitie of juist teambuilding? Onze specialiteiten zijn de hierboven beschreven activiteiten op het water, maar dit kan uitstekend worden gecombineerd met banaanvaren of outdooractiviteiten op het land.

Bent u geïnteresseerd in onze groepsactiviteiten, vul dan graag het contactformulier in of zend een e-mail met uw wensen naar info@schotsmanwatersport.nl