Groepsactiviteiten

Schotsman Watersportcentrum is al jaren actief op het gebied van groepsactiviteiten. Dit is mogelijk in elke gewenste vorm: een schoolkamp, teambuilding met het bedrijf, een origineel familiefeest of een vrijgezellendag. Wij stellen graag samen met u een programma samen. Ons brede aanbod geeft ons de mogelijkheid voor iedereen, sportief of iets minder sportief, een leuke dag te verzorgen.

Desgewenst wordt uw dag compleet met een smakelijke lunch, gezellige borrel of bijvoorbeeld een BBQ ter afsluiting. Ook kunnen wij u helpen bij het vinden van een passende slaapplaats. De groepsactiviteiten kunnen georganiseerd worden voor groepen van 15 tot 200 personen.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden! Bent u geïnteresseerd in onze groepsactiviteiten, vul dan graag het contactformulier in of zend een e-mail met uw wensen naar info@schotsmanwatersport.nl

Wij sturen u vrijblijvend een programma- en prijsvoorstel.

Voor meer informatie kunt u ons ook bellen: 0113 – 370 270.

Waterskiën

Waterskiën aan de kabelbaan is leuk om te doen, maar ook om te kijken!

Na een korte video en veiligheidsinstructie op de steiger gaan de deelnemers het water op. Wanneer een skiër in het water valt, zwemt hij naar de oever en start gewoon nog een keer. De capaciteit van de waterski-kabelbaan is max. 35 personen, zodat de hele groep tegelijk kan meedoen. Vanaf de steiger of de oever zijn de capriolen op het water ook goed te volgen.

Wakeboarden

Wanneer de deelnemers al ervaring hebben met de waterski-kabelbaan kunnen ze leren wakeboarden. Net wat pittiger en nog meer uitdaging. Zeer geschikt voor mensen die (leren) kitesurfen.

Aquapark

Dit behendigheidsparcours op het water stelt uw klimvaardigheid en balans op de proef. Onder meer bij de piramide, de brug, de evenwichtsbalk en de blob!

Kajakken

Genieten van het Veerse Meer in een tweepersoons kajak. U kunt naar een van de eilanden varen en daar even pauzeren of u kiest als reisdoel het nostalgische stadje Veere. Een prachtige combinatie van ontspannen en inspannen.

Stand Up Paddling

Overgewaaid uit Hawaii: staand op een surfboard met een peddel in de hand ontdekt u de Zeeuwse wateren. Peddel gerust een keer met ons mee tijdens een toertocht. Wanneer u intensiever peddelt is het gelijk aan een goede fitness training. Een kwestie van balans…

MONSTER – SUP

Dit staat garant voor actie en plezier! Het giant paddleboard biedt plaats aan 8 personen tegelijk. U kunt gaan raften (bijvoorbeeld als er golven op het water staan) of een wedstrijd organiseren met meerdere teams.

TEAM EXPERIENCE (voor groepen vanaf 40 personen)

Wij combineren spanning met ontspanning en stellen graag voor u een programma op maat samen. Heeft u een voorkeur voor competitie of juist teambuilding?

Onze specialiteiten zijn de hierboven beschreven activiteiten op het water, maar dit kan uitstekend worden gecombineerd met banaanvaren of landactiviteiten, zoals bijvoorbeeld een GPS-speurtocht door natuurgebied “de Schotsman” of een volleybalspel met dubbele netten of het avontuurlijke archery tag.