Groepsactiviteiten

Schotsman Watersportcentrum is al jaren actief op het gebied van groepsactiviteiten. Dit is mogelijk in elke gewenste vorm: een schoolkamp, teambuilding met het bedrijf, een origineel familiefeest of een vrijgezellendag. Wij stellen graag samen met u een programma samen. Ons brede aanbod geeft ons de mogelijkheid voor iedereen, sportief of iets minder sportief, een leuke dag te verzorgen.

Desgewenst wordt uw dag compleet met een smakelijke lunch, gezellige borrel of bijvoorbeeld een BBQ ter afsluiting. Ook kunnen wij u helpen bij het vinden van een passende slaapplaats. De groepsactiviteiten kunnen georganiseerd worden voor groepen van 10 tot 200 personen.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden! Bent u geïnteresseerd in onze groepsactiviteiten, vul dan graag het contactformulier in of zend een e-mail met uw wensen naar info@schotsmanwatersport.nl

Wij sturen u vrijblijvend een programma- en prijsvoorstel.

Voor meer informatie kunt u ons ook bellen: 0113 – 370 270.

TEAM EXPERIENCE

Wij combineren graag spanning met ontspanning.

Onze specialiteit zijn activiteiten op het water, zoals Stand-Up Paddling, kajakken, waterskiën en banaanvaren. In de zomermaanden kunt u ook kiezen voor het Aquapark, een speeltuin in het water.

De watersport kan worden gecombineerd met landactiviteiten, zoals bijvoorbeeld een GPS-speurtocht door natuurgebied “de Schotsman” of een volleybalspel met dubbele netten.

Waterskiën

Waterskiën aan de kabelbaan is leuk om te doen, maar ook om te kijken!

Na een korte video en veiligheidsinstructie op de steiger gaan de deelnemers het water op. Wanneer een skiër in het water valt, zwemt hij naar de oever en start gewoon nog een keer. De capaciteit van de waterski-kabelbaan is max. 35 personen, zodat de hele groep tegelijk kan meedoen. Vanaf de steiger of de oever zijn de capriolen op het water ook goed te volgen.

Wakeboarden

Wanneer de deelnemers al ervaring hebben met de waterski-kabelbaan kunnen ze leren wakeboarden. Net wat pittiger en nog meer uitdaging. Zeer geschikt voor mensen die (leren) kitesurfen.

Aquapark

De speeltuin in het water is geschikt voor kinderen maar ook volwassenen. Uw klimvaardigheid en balans worden op de proef gesteld bij de klimwand, evenwichtsbalk, trampoline en de blob!

Banaanvaren

De bananenboot wordt met hoge snelheid voortgetrokken over het Veerse Meer. En zie er dan maar eens op te blijven zitten…..

GPS Speurtocht

Door het uitvoeren van verschillende opdrachten gaat u op zoek naar de juiste codes, die helpen de route te bepalen door het natuurgebied “De Schotsman”. Laat u verassen door de prachtige flora en fauna die het gebied rijk is. Hier broeden wielewalen, houtsnippen en ransuilen. Tijdens het seizoen zijn de velden paars van de orchideeën en wie weet, staat u ineens oog in oog met een ree of een Schotse Hooglander.

Stand Up Paddling

Overgewaaid uit Hawaii: staand op een surfboard met een peddel in de hand ontdekt u de Zeeuwse wateren. Peddel gerust een keer met ons mee tijdens een toertocht. Wanneer u intensiever peddelt is het gelijk aan een goede fitness training. Een kwestie van balans…

MONSTER – SUP

Dit staat garant voor actie en plezier! Het giant paddleboard biedt plaats aan 8 personen tegelijk. U kunt gaan raften (bijvoorbeeld als er golven op het water staan) of een wedstrijd organiseren met meerdere teams.

Kajakken

Genieten van het Veerse Meer in een tweepersoons kajak. U kunt naar een van de eilanden varen en daar even pauzeren of u kiest als reisdoel het nostalgische stadje Veere. Een prachtige combinatie van ontspannen en inspannen.

Flyboarden

Voor de sensatiezoekers organiseren wij flyboarden. Aangedreven door waterkracht wordt u omhooggestuwd en waant u zich “Iron Man”. Wie durft?