Mini-Kabelskibaan

WAKEBOARD CLINIC

Nog nooit op een wakeboard gestaan, maar wil je dit wel een keer proberen? Regelmatig organiseren we een speciale wakeboard clinic aan de mini-kabelskibaan (voor kinderen en volwassenen). In een klein groepje en met intensieve begeleiding, krijg je tips hoe je moet starten en hoe je blijft staan. De clinic kost € 25,- inclusief het gebruik van alle materialen (zwemvest, wetsuit, wakeboard). Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel bij ons in.

KIDS CLINIC WATERSKI

Kinderen van 7 t/m 12 jaar die goed kunnen zwemmen – maar de grote baan iets te spannend vinden – kunnen ook leren waterskiën aan de mini-kabelskibaan.

De clinic kost € 19,50 per kind inclusief het gebruik van waterski’s en een wetsuit. Minimaal 3 dagen van te voren aanmelden. Telefoonnummer: 0113 – 370 270

EEN SPETTEREND KINDERFEEST
Een vet cool feest met je vriendjes aan de mini-kabelskibaan!
Jullie persoonlijke instructeur geeft les in waterskiën. Op het einde mag je ook op het kneeboard of in de band.
Na afloop lekker nagenieten op het terras van Restaurant Beau4 met frietjes en een snack plus een kan limonade voor de feestgangers.

Programma:
* Aanmelden bij de balie en omkleden
* Video met veiligheidsinstructies bekijken
* 1 uur waterpret aan de ALTA-2
* Snacken op het terras van Restaurant Beau4

€ 138,- voor maximaal 6 kinderen.

– inclusief het gebruik van wetsuit, waterski’s en zwemvest
– inclusief het gebruik van een kneeboard en een band
– inclusief frietjes met snack en limonade

Leeftijd 7 t/m 12 jaar (de kinderen moeten goed kunnen zwemmen).
Voor ieder kind extra betaalt u € 23,- bij.

AFHUREN

Wilt u de ALTA-2 (zo noemen wij de mini-kabelskibaan) afhuren voor uw eigen besloten feestje of een speciale persoonlijke training? Dat is mogelijk indien u minimaal een week van te voren reserveert.

Prijs: € 129,- per uur.

Zwemvesten en standaard waterski’s zijn bij de prijs inbegrepen, overige materialen kunt u huren. Max. 6 deelnemers. Iedere deelnemer extra betaalt € 19 bij.