Algemeen

Gelegen aan het Veerse Meer biedt het centrum een reeks van spetterende activiteiten. Geschikt voor individuen, maar ook voor scholen, families en groepen vrienden of collega’s. Bij de Schotsman is er voor iedereen wat te beleven!

Langs de oever is een uitgestrekte ligweide waar u kunt zonnebaden of beachvolleyballen, verzin het maar. Honden zijn toegestaan. In de bosrijke omgeving kunt u heerlijk wandelen en mountainbiken.

Schotsman Watersportcentrum heeft meer dan voldoende parkeermogelijkheden, dus u kunt onze parkeerplaats gebruiken als start en eindpunt van een geweldige wandel- of fietsroute langs het Veerse Meer.

Na afloop kunt u een heerlijke lunch gebruiken op het terras van restaurant Beau4, met het meest spectaculaire uitzicht van Zeeland!

Schotsman Watersportcentrum bestaat uit twee waterski-kabelbanen, een aquapark (dit is een speeltuin in het water) een shop en een gezellig restaurant. U kunt er banaanvaren, kajaks huren, Stand Up Paddle boarden (SUP) of Flyboarden en er worden diverse outdooractiviteiten georganiseerd.

Kijkt u eens rond op onze website en ontdek de mogelijkheden voor een dagje “wat leuks doen” in Zeeland!